Вілкул закликає приєднатися до ініціативи Фонду «Українська перспектива»

Політика
Валентина Зайченко30 червня 2014 о 12:572448 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Вілкул закликає приєднатися до ініціативи Фонду «Українська перспектива»
Голова Фонду «Українська перспектива» Олександр Вілкул звернувся до українців і представників громадських організацій із закликом приєднатися до ініціативи з надання гуманітарної допомоги мирним жителям із зони конфлікту.

Вілкул закликає приєднатися до ініціативи Фонду «Українська перспектива»

– Фонд вибудував систему постачання гуманітарної допомоги та підтримки мирних жителів із зони конфлікту. Але з Донецького і Луганського регіонів надходить величезна кількість прохань про допомогу. Я запрошую всіх небайдужих українців приєднатися до нашої ініціативи, щоб забезпечити широке охоплення мирного населення, - сказав Олександр Вілкул.

Довідкову інформацію про ініціативи та проекти Фонду можна дізнатися за телефоном + 38 (056) 732 34 60.

На сьогодні Фонд «Українська перспектива» закупив і передав більше 25 тонн гуманітарної допомоги - медикаменти і продукти для мирних жителів із зони конфлікту. Відправка гуманітарної допомоги буде проводитися регулярно. Крім того, 137 дітей вже вивезені із зони конфлікту і поселені в табори в Скадовську і під Кривим Рогом. У найближчий тиждень будуть вивезені ще 250 дітей. Також підтримку від Фонду отримають і абітурієнти з Донецької та Луганської областей, які надійдуть до ВНЗ, ПТУ і технікуми Кривого Рогу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter