50-річний чоловік у Миргородському районі загинув через ревнощі

Кримінал
Ольга Матвієнко29 грудня 2015 о 11:221197 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 50-річний чоловік у Миргородському районі загинув через ревнощі
Померлого приревнував до дружини інший чоловік.

50-річний чоловік у Миргородському районі загинув через ревнощіНа Полтавщині чоловіка забили до смерті через ревнощі. Фото – www.blitz.if.ua

28 грудня в селищі Комишня Миргородського району знайшли тіло 50-річного місцевого жителя. Як повідомили у прес-службі ГУНП у Полтавській області, померлого виявили медики на підлозі у його власному будинку. Під час огляду побачили на тілі сліди побоїв.

– На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що смертельні тілесні ушкодження 50-річному чоловіку наніс 27-річний мешканець сусіднього села, – повідомили у поліції. – Під час перевірки встановили, що 27 грудня близько 16-ї години підозрюваний прийшов до будинку 50-річного чоловіка і на ґрунті неприязних відносин, через ревнощі до дружини, вчинив сварку, в ході якої наносив численні удари по всій області тіла суперника. Після побиття 27-річний злочинець залишив непритомного чоловіка лежати на підлозі, а сам попрямував в невідомому напрямку. Від отриманих травм 50-річний чоловік помер до приїзду лікарів.

Читайте також: На Полтавщині один чоловік зарізав іншого під час застілля

Підозрюваного затримали протягом години. Слідчі зараз з’ясовують усі обставини події. Судмедексперти встановлюють остаточну причину смерті загиблого».

За фактом в Миргородському відділі поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. За умисне вбивство чоловік може сісти до в’язниці на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter