На Полтавщині шукають тих, хто пограбував ломбард

Кримінал
Ольга Матвієнко4 липня 2016 о 18:011243 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині шукають тих, хто пограбував ломбард
​Зловмисники вкрали коштовності й утекли на мотоциклі

На Полтавщині шукають тих, хто пограбував ломбардРозшукують двох причетних по пограбування ломбарду у Гадячі. Фото – 1kr.ua

У Гадячі двоє невідомих зайшли до ломбарду, розбили вітрину, забрали вироби із коштовних металів та зникли у невідомому напрямку. Про це повідомили у прес-службі ГУНП у Полтавській області.

Правоохоронці уточнюють, що чоловіки були у шоломах та з предметами, схожими на зброю. Розбили вітрину та забрали вироби із дорогоцінних металів. Після пограбування вони сіли на мотоцикл «Сузукі» і втекли в невідомому напрямку.

До теми: У Полтаві зловили грабіжника, його брат-посібник у розшуку

Зараз поліція з’ясовує всі обставини події та суму завданого збитку.

Поліція звертається до громадян: якщо ви володієте інформацією про обставини нападу, знаєте осіб, що його скоїли або стали очевидцем події, прохання повідомити про це до Гадяцького відділу ГУНП в Полтавській області за телефонами – (099) 360 03 66, (0535) 42 36 31 або на безкоштовну цілодобову лінію «102». Конфіденційність гарантується.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter