На Полтавщині знайшли труп пенсіонера в подвір’ї його односельчанина

Кримінал
Юлія Обелець26 жовтня 2015 о 14:071269 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині знайшли труп пенсіонера в подвір’ї його односельчанина
Тіло з пробитою головою виявили в Диканському районі

На Полтавщині знайшли труп пенсіонера в подвір’ї його односельчанинаНа Полтавщині знайшли труп пенсіонера в подвір’ї його односельчанина. Фото ogo.ua

До чергової частини Диканського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної районної лікарні. Медик повідомив, що у селі Петро-Давидівка виявлено труп 64-річного чоловіка, – йдеться у повідомленні УМВС Полтавщини.

При виїзді на місце пригоди правоохоронці встановили, що тіло пенсіонера з пробитою головою знаходиться на подвір’ї 66-річного мешканця цього ж села. Попередньо відомо, що напередодні трагедії чоловіки спільно розпивали спиртні напої. Що було далі – встановить досудове розслідування.

Правоохоронці розшукують можливих свідки та очевидців події та місцезнаходження знаряддя злочину.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, на Полтавщині у автомобілі виявили труп

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter