Полтавець видурював у дівчат ноутбуки, щоб здати в ломбард

Кримінал
Ольга Правденко16 березня 2016 о 10:521009 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець видурював у дівчат ноутбуки, щоб здати в ломбард
Довірливі полтавки віддавали молодику свої ноутбуки без примусу після його розповідей про тяжке життя.

Полтавець видурював у дівчат ноутбуки, щоб здати в ломбардПолтавець здав у ломбард 8 ноутбуків. Фото з сайту www.moyo.ua

22-річний полтавець попросив у знайомої ноутбук, щоб здати його до ломбарду, тому що мав матеріальні труднощі, – повідомляють на сайті ГУ НП в Полтавській області. Дівчина повірила і допомогла хлопцеві, який обіцяв, що швидко викупить і поверне їй річ. Та час минав – ні гроші, ні ноутбук полтавці ніхто не повертав.

Тоді дівчина звернулася за допомогою до відділення поліції № 1 міста Полтава. За її зверненням було розпочато кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що подібний випадок є непоодинокий. Хлопець своїми історіями про складне життя зміг розчулити ще двох знайомих дівчат. Вони теж погодились на певний час «позичити» свої ноутбуки, і також більше їх ніколи не побачили.

Читайте також: Жіноча дружба: подруга вкрала у жительки Гадяча прикрасу

Забрані у знайомих ноутбуки зловмисник здав у ломбарди. Під час роботи з ломбардами Полтави щодо вилучення речових доказів, виявилось, що хлопець є їхнім «постійним клієнтом». Протягом останнього часу він здав не лише три ноутбуки, про які поліцейським відомо від їх власників, а вісім. Зважаючи на це, правоохоронці зараз встановлюють власників решти п’яти ноутбуків, щоб перевірити законність їх отримання.

До теми: На Полтавщині псевдополіцейський вимагав у пенсіонерки більше тисячі гривень

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter