Полтавська прокуратура займається директором товариства, яке не сплатило 3,5 мільйона податку

Кримінал
Ольга Матвієнко28 вересня 2015 о 16:231032 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська прокуратура займається директором товариства, яке не сплатило 3,5 мільйона податку
Підозрюваний має сплатити заставу в 400 тисяч гривень.

Полтавська прокуратура займається директором товариства, яке не сплатило 3,5 мільйона податкуДиректора кременчуцького підприємства підозрюють в ухиленні від сплати податків. Фото – vol.gp.gov.ua

Директору одного із кременчуцьких товариств, яке займається виготовленням та продажем транспортних засобів, оголосили про підозру за ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. Про це повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні здійснюється прокуратурою міста Кременчука, хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури області.

До теми: Полтавщина не додала державі понад півмільйона гривень податків

– Директор приховував від податкових органів частину реалізованої продукції. У результаті таких дій упродовж 2013-2014 років до бюджету не надійшло понад 3,5 мільйона гривень, – розповів Сергій Остапенко, начальник відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби прокуратури області.

За клопотанням слідчого, погодженим з прокурором, суд зобов’язав підозрюваного сплатити більш ніж 400 тисяч гривень у якості застави. На майно та особисті рахунки директора накладено арешт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter