Полтавським волонтерам передали кошти на два прибори нічного бачення замість вкрадених напередодні

Кримінал
Ольга Матвієнко29 грудня 2015 о 19:331021 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавським волонтерам передали кошти на два прибори нічного бачення замість вкрадених напередодні
Полтавський батальйон небайдужих передасть прибори 92 бригаді.

Полтавським волонтерам передали кошти на два прибори нічного бачення замість вкрадених напередодніЗі складу волонтерів у соборі вкрали два прилади нічного бачення. Фото – www.weandworld.com

Неочікувана новина сколихнула Полтаву 28 грудня. Зі складу волонтерської організації Полтавський батальйон небайдужих вкрали два прибори нічного бачення. Речі, які потім відправлятимуть на Схід бійцям АТО, зберігають у підвальному приміщення Свято-Успенського кафедрального собору, який стоїть неподалік Білої альтанки. Про крадіжку того ж вечора написали на офіційній сторінці ПБН у соцмережі:

– За ці майже два роки ми пережили багато, але такого не очікував ніхто. Склад ПБНу обікрали. Зникли два пристрої нічного бачення. Обікрали не тільки волонтерів ПБНу, а й небайдужих полтавців, які невтомно жертвували кошти для військових, обікрали бійців 92 бригади, яким «нічники» після Нового року мали поїхати разом із нашими волонтерами.

Припущень щодо того, хто міг осквернити храм і вкрасти призначене для військових, не роблять. За справу взялися правоохоронці.

Проте історія поки має гарне продовження. Уже наступного дня після інциденту волонтерам передали кошти на купівлю двох приладів:

– Пан Тарас Панасенко, керівник мережі магазинів «Аврора», привіз до Свято-Успенського кафедрального собору 9000 гривень для того, щоб ми змогли купити та замістити два прилади нічного бачення, які були вкрадені.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter