Псевдогазовики викрали у пенсіонерки тисячі гривень та сотні доларів

Кримінал
Юлія Обелець26 грудня 2015 о 16:141088 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Псевдогазовики викрали у пенсіонерки тисячі гривень та сотні доларів
Представившись працівницями газової служби, зловмисниці ошукали 72-річну жительку Лубен.

Псевдогазовики викрали у пенсіонерки тисячі гривень та сотні доларівПсевдогазовики викрали у пенсіонерки тисячі гривень та сотні доларів. Фото hronika.info

Правоохоронцям жінка повідомила, що 22 грудня 2015 року близько 14 години дві невідомі жінки, представившись співробітниками газової служби, зайшли до її помешкання та заходилися начебто перевіряти лічильник та газові прилади. В цей час третя невідома особа через незачинені двері проникла до будинку пенсіонерки і, доки жіночки відволікали господарку, та таємно викрала гроші в сумі 4000 гривень та 380 доларів США. Про це повідомили на сайті обласної поліції.

Крадіжку грошей потерпіла виявила лише після того, як псевдоспівробітники газової служби покинули її будинок. За фактом вчинення крадіжки, поєднаної із проникненням до житла, відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Нині встановлюють осіб, підозрюваних у вчиненні даного злочину.

Правоохоронці вкотре звертаються із проханням і застереженням до полтавців та жителів області бути пильними і обережними. Рекомендують до свого помешкання не пускати сторонніх і незнайомих вам осіб взагалі, а також вимагати від держслужбовців відповідні посвідчення, що засвідчують їхню особу.

У разі появи сумнівів відносно співробітників комунальних служб міста, правоохоронців та інших відомств негайно звертайтеся до поліції за тел.: 102.

До теми – Знайшли псевдогазовика, який побив та пограбував жительку Полтавщини

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter