У «Кременчуцьких плавнях» знову затримали браконьєрів

Кримінал
Ольга Правденко9 грудня 2015 о 15:501033 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У «Кременчуцьких  плавнях» знову затримали браконьєрів
Чоловіки незаконно виловили понад 10 кілограм риби.

У Поліція часто затримує любителів незаконної риболовлі. Фото – volynfish.at.ua

Любителів незаконного лову затримали водні поліцейські на Дніпродзержинському водосховищі, в межах території регіонально-ландшафтного парку «Кременчуцькі плавні».

Читайте також: На Полтавщині браконьєри наловили риби на 18 тисяч гривень.

Чоловіки з використанням гумового човна та риболовних сіток виловили понад 10 кг риби різних видів на суму понад 4000 гривень, – повідомляють на сайті МВС.

За фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 249 Кримінального кодексу України (Незаконне зайняття рибним добувним промислом). За скоєне їм загрожує штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

– Загалом, з початку року зафіксовано десятки випадків незаконного вилову риби. Браконьєри завдали державі значні збитки в сумі від кількох тисяч до десятків тисяч гривень за один раз. Все залежить від кількості виловленої незаконно риби та її виду, – зазначив Юрій Сулаєв, прес-офіцер ГУ Національної поліції в Полтавській області.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter