Директор телеканалу «Лтава» у лікарні з ножовими пораненнями?

Надзвичайні події
Надія Труш28 квітня 2016 о 12:282666 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Директор телеканалу «Лтава»  у лікарні з ножовими пораненнями?
За неофіційною інформацією, гендиректор телерадіокомпанії «Лтава» нібито намагався покінчити життя самогубством.

Євген Лопушинський

Зараз він знаходиться у лікарні.

Сьогодні, 28 квітня, у полтавських ЗМІ з’явилася інформація про те, що нібито Євген Лопушинський намагався звести рахунки із життям. За іншою непідтвердженою інформацією, Євген потрапив до лікарні із двома ножовими пораненнями.

Нам вдалося поговорити із Анатолієм Мішиним, директором творчого об’єднання телепрограм.

– Я щойно дізнався про те, про що ви говорите. Перебуваю зараз у відпустці і нічого не знаю про ситуацію. Але знаю, що він зараз у лікарні, і йому робили операцію на серці. А щодо версії про самогубство, то вперше чую, – сказав Мішин.

Працівники телекомпанії про ситуацію зі своїм керівником дізналися із новин. Неофіційно працівники телеканалу розповіли, що учора, 27 квітня, на телеканалі відбулися збори колективу, на яких обговорювали питання скорочення штату.

Нагадаємо, раніше Євгену Лопушинському закидали не бажання транслювати сесії Полтавської облради. Він пояснював це необхідністю фінансування. Заступник голови Полтавської облради Євген Холод повідомив, що ОДТРК «Лтава» відмовилася транслювати сесію Полтавської облради. За його словами, керівництво «Лтави» в особі директора ОДТРК Євгена Лопушинського образилося на облраду через те, що в бюджет області не було внесено два мільйони гривень на рік за трансляцію телеканалом сесій облради.

На ситуацію із Лопушинським уже відреагував нардеп Сергій Каплін. На своїй сторінці у соціальній мережі він написав:

– Знаю, що у нього були неодноразові конфлікти з місцевими функціонерами партій і кандидатами. Докладемо зусиль, аби все було належним чином розслідувано.

«Коло» слідкує за темою, очікуйте на доповнення інформації згодом.

У Полтавській районній лікарні, де Євгену Лопушинському, за попередньою інформацією, зробили операцію, коментувати що-небудь телефоном відмовилися. Сказали будь-яку інформацію нададуть лише при особистій зустрічі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter