Двоє нетверезих водіїв потрапили в ДТП у Полтаві

Надзвичайні події
Юлія Обелець3 серпня 2016 о 15:181201 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Двоє нетверезих водіїв потрапили в ДТП у Полтаві
Один з водіїв не розминувся з деревом, інший з автомобілем.

Протягом ночі з 2 на 3 серпня працівники Управління патрульної поліції у Полтаві зафіксували 2 дорожньо-транспортні пригоди з вини нетверезих водіїв. Під час автопригод ніхто не постраждав.

Перший випадок стався 2 серпня близько 22 години.

Двоє нетверезих водіїв потрапили в ДТП у Полтаві

За попередньою інформацію патрульної поліції, від вулиці Маршала Бірюзова в напрямку вулиці Харчовиків рухався «ВАЗ-21093» під керуванням 21-річного чоловіка. Він на вулиці Петра Юрченка врізався у дерево. Внаслідок події автомобіль отримав механічні пошкодження. Алкотестер показав, що вміст алкоголю в крові кермувальника «ВАЗ-21093» становить 1,98 проміле, що у 9 разів перевищує допустиму норму. Крім цього, на 21-річного полтавця інспектори винесли постанови за частиною 1 статті 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та частиною 2 статті 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування). Автомобіль доставили на арештмайданчик.

Інша аварія сталася близько 6 години 3 серпня на перехресті вулиць Шевченка та Європейської (Фрунзе). За попередньою інформацією, 40-річний водій автомобіля «ВАЗ-21043» рухався по вулиці Шевченка в напрямку вулиці Котляревського та допустив зіткнення із «ВАЗ-21053». Останнім автомобілем кермував 48-річний полтавець, що їхав по вулиці Європейській у напрямку вулиці Чапаєва. Внаслідок ДТП обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

Двоє нетверезих водіїв потрапили в ДТП у Полтаві

Патрульні під час спілкування з водієм «ВАЗ-21043» помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотестер показав результат - 1,78 проміле. Поліцейські винесли відносно водія постанови за частиною 1 статті 124 та частиною 3 статті 126 КУпАП.

В обох випадках на нетверезих громадян складено адміністративні протоколи за частиною 1 статті 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння).

Нагадаємо, за кермування у нетверезому стані штрафи зросли втричі.

До теми – На Полтавщині в ДТП одна людина загинула та четверо травмовані

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter