На місці «замінування» Супронувсього шляхопроводу знову виявили коробки з цеглою

Надзвичайні події
Юлія Обелець28 листопада 2015 о 16:021111 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На місці «замінування» Супронувсього шляхопроводу знову виявили коробки з цеглою
Три повідомлення за два дні про підозрілі предмети під Полтавою отримують поліція та рятувальники.

На місці «замінування» Супронувсього шляхопроводу знову виявили коробки з цеглоюНа місці «замінування» Супрунівського шляхопроводу знову виявили коробки з цеглою. Фото – vk.com

28 листопада до чергової частини Полтавського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового Державної служби з надзвичайних ситуацій про виявлення підозрілих предметів поблизу шляхопроводу.

У повідомленні йшлося, що неподалік шляхопроводу поблизу Супрунівки Полтавського району виявили дві підозрілі картонні коробки, примотані до опори. На одній з коробок – напис «міна» та скотчем примотані дроти.– йдеться на сайті обласної поліції

На вказане місце виїхали слідчо-оперативна група поліції, експерти-вибухотехніки та фахівці інших служб. Обмежували рух транспорту.

При проведенні обстеження території та вмісту коробок спеціалісти встановили, що у ящиках знаходилися бита цегла, замотана у фольгу, опале листя, сірники тощо. Вибухонебезпечних предметів у пакунках та на прилеглій території не виявили. Рух транспорту відновили у звичному режимі.

Вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Нагадаємо, 27 листопада поліція виїздили на два «псевдозамінування» залізничнх станцій, на одній з яких також виявили коробку з цеглою та написом «міна».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter