У Полтаві за день двічі повідомляли про підозрілі предмети на залізничних станціях

Надзвичайні події
Юлія Обелець27 листопада 2015 о 13:191069 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві  за день двічі повідомляли про підозрілі предмети на залізничних станціях
Поблизу залізничної станції «Абазівка» та станції, що поблизу Копилів, виявили підозрілі предмети.

У Полтаві за день двічі повідомляли про підозрілі предмети на залізничних станціяхУ Полтаві за день двічі повідомляли про підозрілі предмети на залізничних станціях. Фото – www.gazeta.lviv.ua

27 листопада до чергової частини Полтавського відділу поліції надійшло два повідомлення від чергової залізничної станції «Абазівка» та чергового по вокзалу «Полтава Південна» про виявлення підозрілих предметів на залізничних коліях у різних місцях району.

У першому повідомленні йшлося, що неподалік залізничної станції «Абазівка», на колії біля мосту через річку, виявили дві картонні коробки, з яких стирчать дроти, – повідомили на сайті обласної поліції.

У іншому випадку залізничники повідомили, що поблизу села Копили знайшли картонну коробку, в якій знаходилися 2 пляшки по 0,5 л з невідомою речовиною та 5 предметів, схожих на димові шашки.

В обох місцях побували слідчо-оперативні групи поліції, експерти-вибухотехніки та фахівці інших служб.

У ході обстеження території неподалік станції «Абазівка», вибухонебезпечних предметів не виявили. Натомість правоохоронці знайшли коробку з написом «МІНА», усередині якої знаходилися дві цеглини. При обстеження території біля шляхопроводу у селі Копили вияивли каркаси від використаних димових шашок.

Нагадаємо, полтавська поліція працює в посиленому режим через імовірні теракти в України

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter