На Полтавщині негода застала ще 5 районів: про наслідки

Надзвичайні події
Юлія Обелець29 червня 2016 о 17:181099 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині негода застала ще 5 районів: про наслідки
Пошкоджені покрівлі будинків і школи, повалені дерева – наслідки чергової стихії на Полтавщині

На Полтавщині негода застала ще 5 районів: про наслідкиНа Полтавщині негода застала ще 5 районів. Фото – ГУ ДСНС області

В ніч на 29 червня, внаслідок сильної зливи та пориву вітру на території Полтавської області відключено 10 фідерів, 116 трансформаторних підстанцій, 26 населених пунктів в 5 районах Полтавської області (Кобеляцький, Новосанжарський, Диканський, Глобинський, Козельщинський райони). Про це йдеться у повідомленні ГУ ДСНС області.

Негода пошкодила шиферну покрівлю 16 квартирного житлового будинку по вулиці Небесної сотні в місті Кобеляки (поривами вітру зняло 12 шиферин).

В селі Нехвороща Новосанжарського району частково розкрила загальноосвітню середню школу (близько 30% покрівлі). Пошкодила негода шифер на 20 житлових будинках, поваляла дерева.

Так, о 5.55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Єлизаветівка Диканського району, внаслідок негоди, впало дерево на проїжджу частину дороги. Прибувши за вказаною адресою, бійці 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини, за допомогою бензопили та тросу прибрали завалене дерево з дороги.

Також, зранку цього дня, від сільського голови с. Нехвороща Новосанжарського району надійшло повідомлення про те, що на території села поривами вітру завалило дерева. Нині бійці ДСНС усувають наслідки негоди, зокрема проводять роботи з розпилювання та прибирання з шляхів дерев.

Читайте також – Необхідні 18 мільйонів на подолання наслідків негоди виділять з резервного фонду

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter