На Полтавщині зловмисники на автомобілі «ЗІЛ» незаконно викачали газоконденсат

Надзвичайні події
Юлія Обелець9 жовтня 2015 о 11:29996 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині зловмисники на автомобілі «ЗІЛ» незаконно викачали газоконденсат
На кордоні Гадяцького та Лохвицького районів через зловмисників стався витік газоконденсату

На Полтавщині зловмисники на автомобілі «ЗІЛ» незаконно викачали газоконденсатНа Полтавщині зловмисники на автомобілі «ЗІЛ» незаконно викачали газоконденсат. Фото www.05366.com.ua

Інформація про виявлення несанкціонованої врізки на кордоні Гадяцького та Лохвицького районів надійшла до чергової частини Лохвицького райвідділу міліції о 8 годині 9 жовтня.

На місце події виїхали працівники міліції та державної служби з надзвичайних ситуацій.

Попередньо встановили, що витік відбувається через несанкціоноване пошкодження конденсатопроводу. У період часу з 4 до 8 невідомі намагалися викрасти продукти нафтопереробки, – йдеться на сайті УМВС Полтавщини. На місці події правоохоронці виявили залишений автомобіль ЗІЛ та шланги для перекачування конденсату. Встановили, що номера на автомобілі не належать вказаному транспортному засобу.

Рятувальні служби вже ліквідували витік продуктів нафтопереробки. Радіус розливу небезпечної речовини становить близько 400-500 метрів.

До речі, сьогодні, 9 жовтня, на Полтавщині ліквідовують 10-метровий фонтан газу. А вчора, 8 жовтня, «газовики» мітингували під Полтавською облдержадміністрацією.

Правоохоронці проводять першочергові розшукові заходи для встановлення осіб, які налагодили несанкціоновану врізку.

Вирішується питання про внесення даних до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 292 Кримінального кодексу України (Пошкодження об’єктів магістральних або промисловихнафто-, газо-, конденсатопроводів та нафтопродуктопроводів).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter