Рятувальники попередили полтавців про негоду на вихідних

Надзвичайні події
Юлія Обелець28 листопада 2015 о 08:50946 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Рятувальники попередили полтавців про негоду на вихідних
За даними Укргідрометцентру, цими вихідними на всій території України спостерігатиметься погіршення погодних умов.

Рятувальники попередили полтавців про негоду на вихіднихРятувальники попередили полтавців про негоду на вихідних. Фото – saikr.gov.ua

Зокрема, 28 листопада в східній та південній частині країни окремі пориви вітру 15-20 м/с; вночі та вранці в західних та центральних областях місцями туман, видимість 200-500 м; вдень на півдні Одещини сильний дощ. Про це йдеться на сайті ГУ ДСНС у Полтавській області.

29 листопада очікується погіршення погодних умов у більшості областей: пройде дощ та мокрий сніг (у південній частині - дощ), місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах подекуди ожеледиця.

До речі, для полтавських водіїв, яких застала у дорозі негода, працює «гаряча лінія»

Поради:

Саме тому Державна служба України з надзвичайних ситуацій звертається до громадян бути вкрай обережними під час перебування на вулиці, не планувати поїздок на значні відстані та не вирушати у туристичні походи в гори.

Рекомендують дотримуватись елементарних правил безпечної поведінки, зокрема під час керування автомобілем. Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження. Прохають бережно ставитись до власного життя та життя своїх рідних, в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.

До теми – За крок до зими: як на Полтавщині рятуватимуть дороги та водіїв від сніжної негоди

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter