Троє дітей вчаділо у власному будинку на Полтавщині: подробиці

Надзвичайні події
Юлія Обелець22 жовтня 2015 о 07:591299 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Троє дітей вчаділо у власному будинку на Полтавщині: подробиці
Правоохоронці повідомили обставини пожежі, під час якої загинуло троє дітей.

Троє дітей вчаділо у власному будинку на Полтавщині: подробиціВідомі подробиці пожежі, під час якої вчаділо 3 дітей. Фото з сайту УМВС

Попередньою перевіркою встановлено, що троє малолітніх дітей спали у дальній кімнаті будинку. Двері помешкання були закритими. Батьки у цей час знаходилися на території домогосподарства. Коли дорослі зайшли до будинку – побачили задимлення та тіла малюків.
Дітей негайно винесли надвір, викликали швидку медичну допомогу, міліцію та службу надзвичайних ситуацій, але малюків врятувати не вдалося.

Нагадаємо, трагедія сталася 16 жовтня близько 15 години в селі Байрак Диканського району.При огляді місця події правоохоронці виявили увімкнутий у розетку електричний кип’ятильник з проводами у розплавленому стані. Запопередньою версією слідства, саме цей електроприлад і став причиною задимлення та загибелі малюків. Батькам можуть дати 5 років позбавлення волі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter