У ДТП в Ростовській області постраждали жителі Полтави та Кременчука

Надзвичайні події
Юлія Обелець25 серпня 2016 о 15:091673 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У ДТП в Ростовській області постраждали жителі Полтави та Кременчука
Серед українців, які втрапили в ДТП у РФ, є постраждалі та загиблі жителі Полтавщини.

У ДТП в Ростовській області постраждали жителі Полтави та КременчукаФото – www.telegraf.in.ua

24 серпня о 5 годині автобус з туристами з Полтави і Кременчука врізався в розділовий відбійник на дорозі в Ростовській області. Про це повідомляє прес-центр ГУ МНС Російської Федерації в Ростовській області. Те, що всі учасники ДТП є громадянами України підтвердили і в Консульської служби МЗС України, пише telegraf.in.ua.

Всього в автобусі було 9 туристів. Двоє полтавців загинули, ще двоє – в комі. Решта пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості і знаходяться в лікарні. За словами Ольги Шкодюк, координатора турклубу «Тамерлан», туристи поверталися з пішого походу Грузією. Поки вона не може точно назвати кількість кременчужан, які перебували в автобусі.

– Чітко можу сказати, що в автобусі їхав кременчужанин Михайло, він не постраждав. У нього шоковий стан, але серйозних ушкоджень немає, – розповіла Ольга Шкодюк.

До теми – У ДТП в столиці загинув атовець з Полтави

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter