У Кременчуці на пішохідному переході збили пенсіонера

Надзвичайні події
Юлія Обелець3 листопада 2015 о 10:471008 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Кременчуці на пішохідному переході збили пенсіонера
На пішохідному переході водій «Рено» збив 74-річного чоловіка.

У Кременчуці на пішохідному переході збили пенсіонераУ Кременчуці на пішохідному переході збили пенсіонера. Фото mvs.gov.ua

Подія трапилася 2 листопада близько 17 години 20 хвилин на нерегульованому пішохідному переході по проспекту 50 років Жовтня міста Кременчук. Про це повідомляють в УМВС Полтавської області.

За попередньою інформацією, 74-річний пенсіонер переходив проїжджу частину по пішохідному переходу, де його на смерть збив 50-річний кремен чужанин на «Рено».

За фактом пригоди розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

У Кременчуці на пішохідному переході збили пенсіонера

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого. Слідчі встановлюють свідків та очевидців події.

Нагадаємо, днями у Кременчуці в ДТП загинув, який утікав після отримання хабара

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter