У Кременчуці жінка покінчила із життям, стрибнувши з Крюківського мосту

Надзвичайні події
Юлія Обелець5 січня 2016 о 12:261575 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Кременчуці жінка покінчила із життям, стрибнувши з Крюківського мосту
Поліція просить допомогти встановити особу жінки, яка загинула, стрибнувши з мосту в Кременчуці

У Кременчуці жінка покінчила із життям, стрибнувши з Крюківського мостуУ Кременчуці жінка покінчила із життям, стрибнувши з Крюківського мосту. Фото – .pl.npu.gov.uа

На лінію "102" Кременчуцької поліції надійшло повідомлення про те, що 4 січня близько 17.45 на перилах Крюківського мосту стоїть невідома жінка та висловлює намір покінчити життя самогубством. Про це йдеться на сайті обласної поліції.

На місце події прибули патрульні Кременчуцького відділу поліції та працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Зупинилися і декілька небайдужих водіїв. Всі свідки події намагалися відмовити громадянку від наміру стрибати. Однак для неї слова виявилися марними й вона кинулася з мосту та померла.

Як повідомляє місце видання telegraf.in.ua, жінка померла від ран, отриманих від удару об лід, який скував річку Дніпро.

Працівники Крюківського відділу поліції встановлюють особу загиблої та причини самогубства. На вік жінці близько 40-45 років. Одягнена в помаранчеву спортивну куртку, зелений светр, чорні спортивні штани та коричневі ботинки.

Усім, хто володіє інформацією про особу громадянки, прохання повідомити правоохоронців на цілодобову безкоштовну лінію «102».

Нагадаємо, днями 25-річна дівчина порізала себе канцелярським ножем

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter