У міліції розповіли, які розглядають версії загорання автомобіля полтавського журналіста Громадського ТБ

Надзвичайні події
Юлія Обелець21 жовтня 2015 о 07:59991 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У міліції розповіли, які  розглядають версії загорання автомобіля полтавського журналіста Громадського ТБ
Правоохоронці розглядають три можливі версії причин пожежі в авто журналіста Анатолія Мележика.

У міліції розповіли, які розглядають версії загорання автомобіля полтавського журналіста Громадського ТБУ міліції розповіли, які розглядають версії загорання автомобіля полтавського журналіста Громадського ТБ. Фото зі сторінки в соцмережі Анатолія Мележика

Прокоментували надзвичайну подію міліціонери 20 жовтня під час прес-конференції в УМВС Полтавщини. Нагадаємо, що саме цього дня у журналіста Громадського ТБ горіла машина.

– Власник автомобіля пов’язує це з своєю професійною діяльністю, – зазначив Юрій Сулаєв, речник УМВС області. – Ми перевіряємо всі версії, які можливі: і професійну діяльність, і хуліганство, і самозагорання. Давати остаточну відповідь можна тоді, коли будуть офіційні висновки експертів – підпал це був чи самозагорання. При цьому вже внесена попередня кваліфікація – стаття 94 ККУ (підпал), аби не було сумнівів, що міліція робитиме все можливе, аби встановити причини і обставини події.

– Ми ліпше потім закриємо справу, якщо не підтвердиться, – додав Руслан Бірюков заступник начальника УМВС у Полтавській області.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter