У Пирятині жінку врятували із палаючої квартири у багатоповерхівці

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко2 січня 2016 о 10:251089 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Пирятині жінку врятували із палаючої квартири у багатоповерхівці
Пожежа сталася у перший день 2016-го.

У Пирятині жінку врятували із палаючої квартири у багатоповерхівціУ Пирятині жінка ледь не загинула через паління в ліжку. Фото – zakarpattya.net.ua

1 січня о 22:40 до Служби порятунку «101» зателефонували мешканці будинку та повідомили, що у одній із квартир на 2 поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вулиці Леніна в Пирятині виникла пожежа. Отримавши сигнал, бійці 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини швидко виїхали за вказаною адресою.

Уже за 20 хвилин вогнеборці локалізували вогонь, а о 23.10 пожежу ліквідували повністю. Через сильне задимлення рятувальники працювали у апаратах захисту органів дихання. Вогонь знищив матрац та постільну білизну, закопчені стіни, але квартиру вдалося врятувати.

Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували 43-річну сестру власниці квартири, яку з отруєнням продуктами горіння доставили в Пирятинську центральну районну лікарню.

За попередніми даними, причиною пожежі стала необережність під час паління в ліжку.

Читайте також: У Новорічну ніч полтавець віз в громадському транспорті гранати

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter