В полтавський пункт обігріву зайшло маленьке совеня

Надзвичайні події
Надія Труш11 лютого 2016 о 11:221805 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В полтавський пункт обігріву зайшло маленьке совеня
Птаху обігріли і передали до приватного зоопарку, де совеня підлікують.

В полтавський пункт обігріву залетіло маленьке совеняВ полтавський пункт обігріву залетіло маленьке совеня. Фото з соціальної мережі

Пернатий гість зайшов до пункту обігріву що по вулиці Великотирнівській поблизу автостанції №1. Про це повідомили самі рятувальники з Управління ДСНС України у Полтавській області.

Совеня завітало уночі, 10 лютого. Птах зайшов в намет із перебитим крилом. Пізніше виявилося, що це було совеня приблизно 5-ти місячного віку. Рятувальники говорять, що, можливо, птаху збив автомобіль.

– Спочатку ми не могли зрозуміти, що це таке, а потім вже роздивились, що молода сова, – розповів співробітник 4-ої Держаної пожежно-рятувальної частини Андрій Тюрін.

Рятувальники підібрали птаха, нагодували та перенесли до пожежної частини. Потім сову передали до приватного зоопарку у Тахтауловому. Працівники зоопарку взялися вилікувати сову та забезпечити їжею. Після лікування птаху випустять на волю.

– Кілька років тому ми передавали в цей приватний зоопарк птаху бугая, вони допомогли. Тепер звернулися із совеням, – розповіла Світлана Рибалко, представниця прес-служби Управління ДСНС України у Полтавській області. – Совеня дуже миле, ручне. Спершу трохи боялося рятувальників, потім звикло, навіть само йшло до рук.

До теми: На Полтавщині проводять екскурсії на страусину ферму

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter