Активісти "Правого сектору", яких били у Лохвицькому районі, стверджують, що їх пограбували

Новини
Надія Труш26 березня 2014 о 13:361688 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Активісти "Правого сектору", яких били у Лохвицькому районі, стверджують, що їх пограбували
27 представників «Правого сектору», яких били у Лохвицькому районі, пограбували силовики. Так заявляють у прес-службі Правого Сектору у Кременчуці.

У «Правому секторі» підозрюють, що очільник обласної міліції Іван Корсун має безпосереднє відношення до затримання активістів.

– Обидві зачистки, що сталися днями у Полтаві і у Лохвицькому районі, незаконний, але гучний фарс Івана Корсуна, який намагається закріпитись на посаді керівника обласного управління Полтавщини, – повідомили в прес-службі «Правого сектору». – Як відбувалася «зачистка» наших активістів у Лохвицькому районі…Бійці спецпідрозділів «Сокіл» і «Грифон» вибили скло у вікнах приміщення. Вилучили особисті кошти з кишень, мобільні телефони, планшет та ноутбук. 27 членів «Правого сектору» тримали в наручниках. Поставили всіх на коліна і били, вигукуючи «хто кидав коктейлі Молотова у «Беркут»?». Гроші забрали, ноутбук розтрощили.

Нагадаємо, учора, 25 березня, "Правий сектор" пікетував управління МВС. Повідомлення про те, що працівники міліції затримали чоловіків зі зброєю також з’явилося на офіційному сайті УМВС.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter