Додатки до держбюджету на 2015 рік опублікували через 13 днів

Новини
Надія Труш13 січня 2015 о 15:161395 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Додатки до держбюджету на 2015 рік опублікували через 13 днів
На сайті Верховної Ради 13 днів були відсутні додатки до держбюджету.

Додатки до держбюджету на 2015 рік опублікували через 13 днівфото з сайту www.permraion.ru

Саме в них міститься детальна інформація про доходи і видатки державного бюджету.

Нагадаємо, 31 грудня у спеціальному числі газети «Голос України» було опубліковано сам текст закону про держбюджет і низку інших прийнятих Верховною Радою та підписаних Президентом України законодавчих актів. Проте додатків до закону про держбюджет у газеті не було.

На парламентському порталі закон також оприлюднили, проте без додатків.

До 12 січня на сайті замість важливих документів була позначка: «додатки готуються до введення». При цьому в самому законі в прикінцевих положеннях було відразу зазначено: додатки №№ 1-10 до цього закону є його невід’ємною частиною.

Нагадаємо, в ніч на 29 грудня Верховна Рада ухвалила державний бюджет на
2015 рік. Голосували за проект бюджету без основних показників і внесених змін. 31 грудня 2014 року президент Петро Порошенко підписав закон.

Кабмін зобов'язаний до 15 лютого внести на розгляд Верховної Ради пропозиції щодо внесення змін до бюджету за результатами переговорів з міжнародними фінансовими організаціями. З 7 січня уряд уже почав працювати з кредиторами. А міністр фінансів Наталія Яресько уже озвучила суму кредитів, необхідних Україні.

Втім, опубліковані додатки не убезпечують бюджет від можливих та, можна припустити, обов’язкових змін. Мінфін отримав дозвіл вносити зміни до бюджету, із врахуванням наданих державі кредитів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter