Другий день благодійного марафону: полтавці вже списали 5 прапорів

Новини
Юлія Обелець9 серпня 2014 о 14:431756 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Другий день благодійного марафону: полтавці вже списали 5 прапорів
Другий день триває «Благодійний марафон», під час якого полтавці можуть допомогти бійцям АТО і провести приємно час.

Уже з самого ранку на площі біля театру Гоголя звучать пісня та мелодії.

Другий день благодійного марафону полтавці вже списали 5 прапорівУ Полтаві другий день проходить "Благодійний марафон". Фото Олега Журавльова

За два дні марафону встигне виступити чимала кількість юних артистів Полтави та області. Продовжується і медовий ярмарок. Людей на заході небагацько, проте ще не вечір. У прозорих скриньках уже лежать гроші, які встигли за сьогодні накидати небайдужі полтавці гості міста.

Нагадаємо, за вчора, 8 серпня, назбирали понад 30 тисяч гривень. Як повідомила Наталія Гранчак, одна з волонтерів Полтавського батальйону небайдужих, усього – 1632 купюри. За їхніми спостереженнями, в основному кидали по одній банкноті. Тож можна припустити, що внесок зробили 1600 чоловік.

Сьогоднішню «копілку» підрахують уже ввечері, після 21.30.

Також відвідувачі марафону мають шанси і сьогодні залишити повідомлення для військових. Для цього пропонують написати лист або кілька речень на державному прапорі. Зі слів волонтерок, уже списали 5 стягів. Марафон триває. Загальну суму, яку вдасться назбирати за два дні, ви зможете дізнатись на нашому сайті.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter