Дружина полоненого полтавця Головченка домагається звільнення чоловіка у Києві

Новини
Ольга Правденко13 липня 2014 о 14:461876 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Дружина полоненого полтавця Головченка домагається звільнення чоловіка у Києві
Олена Головченко, дружина полоненого полтавця Анатолія Головченка, днями повернулася з Києва, де зустрілася з журналістами, народними депутатами та заступником міністра оборони.

Дружина полоненого полтавця Головченка домагається звільнення чоловіка у КиєвіФото з сайту obozrevatel.com

Жінка вирішувала питання про звільнення свого чоловіка з полону. Про свої зустрічі Олена Головченко написала на власній сторінці у соціальній мережі Facebook:

– Мені вдалося особисто поспілкуватися на цю тему з заступником міністра оборони Мехедом Петром Миколайовичем, він обіцяв допомогти. Ще я була в Міністерстві внутрішніх справ, де подала заяву на ім'я міністра. Зверталася за допомогою до депутатів Капліна, Катеринчука, Головка, Ахметова, до міністра Гройсмана, в адміністрацію Президента, в ОБСЄ. Мене запросили на прямий ефір "Громадського ТБ", де я також могла говорити про свою біду, щоб про неї дізналися більше людей, які б допомогли звільнити Анатолія. Після ефіру я спілкувалася з оператором, який 2 дні був у полоні з Толею. Всі ці люди відкриті до моєї проблеми, і обіцяли допомогти, дали мені свої телефони і я тримаю тепер з ними зв'язок, маючи можливість контролювати їхню роботу в цьому питанні. Спасибі всім хто молився за мене під час цієї поїздки, Господь дійсно відкривав переді мною всі двері, Особлива подяка Святославу Батову, який допомагав мені знайти в Києві всі ці інстанції.

Нагадаємо, інформація про те, що Анатолій Головченко потрапив у полон стала відома майже місяць тому.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter