Двічі в одну річку: Олега Пустовгара призначили очільником Департаменту інформдіяльності

Новини
Надія Труш23 квітня 2014 о 12:491906 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Двічі в одну річку: Олега Пустовгара призначили очільником Департаменту інформдіяльності
Олега Пустовгара, одного із активістів полтавського Майдану, призначили керівником Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Олег Пустовгар добре відомий полтавцям не лише як один із активістів місцевого Майдану. Як громадський діяч, займається активною громадсько-політичною роботою з 90-х років.

Олег Пустовгар

До цього посаду начальника Департаменту інформдіяльності очолював Микола Перепелиця. Призначення на нову посаду передувало невеличкому скандалу. Справа в тім, що пан Пустовгар почав виконувати свої безпосередні обов’язки ще не вступивши офіційно в права очільника Департаменту, проводив спільно з церквою прес-конференції. Це дало привід інтернет-спільноті міста для гучних розмов та навіть обурення. Сам же Олег писав про це на своїй сторінці у соціальній мережі так, ймовірно, абсолютно не переймаючись тим, що його дії можуть викликати обурення:

– Чекати призначення немає часу. Розпочав роботу, хоча, звісно, ще права підпису не маю. Помаленьку знайомлюсь зі справами, колективом. Але найголовніше формую стратегічні пріоритети-"дорожню карту": якою має бути державна політика в інформаційній сфері(телебачення, радіо, агенції, друковані ЗМІ-газети, журнали, інформаційний супровід нової влади), у сфері видавничої справи (розвиток такого сегменту економіки як поліграфія, розвиток комунальних видавництв, випуск соціально-значущих видань, книготоргівля, популяризація української книги), у сфері національних меншин і релігій, у сфері розбудови громадянського суспільства.

скріншот зі сторінки в соціальній мережі

До слова, подібну посаду Олег Пустовгар вже обіймав: був начальником Головного управління інформаційної та внутрішньої політики Полтавської ОДА (до 2010 року).

Довідка «Кола»: Олег Пустовгар народився 1973 року в Гадяцькому районі Полтавської області. Закінчив Полтавський державний педінститут імені Володимира Короленка, обласний вечірній університет журналістики. Має за плечима також навчання в Національній академії держуправління. Перш ніж вийти на арену держслужби, працював сільським вчителем. Далі – вище: у фонді «Демократичні ініціативи», заступником відповідального секретаря обласного товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка, керівником управи обласної організації НРУ; був помічником-консультантом нардепів Валерія Борзова, Леся Танюка, Миколи Кульчинського, В’ячеслава Кириленка. З березня 2010 року — голова обласної організації партії «За Україну!». Депутат обласної ради п’ятого скликання, входив до комісії з питань інформаційної сфери.

Читайте також

Майбутні заступники голови Полтавської облдержадміністраціїрозповіли про освіту та досвід

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter