На Полтавщині до річниці незалежності України закладуть капсулу для нащадків

Новини
Юлія Обелець22 серпня 2016 о 09:00684 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині до річниці незалежності України закладуть капсулу для нащадків
У Гребінці до Дня Незалежності України закладуть часову капсулу.

На Полтавщині до 50-річчя незалежності України закладуть капсулу з посиланням до нащадківНа Полтавщині до 50-річчя незалежності України закладуть капсулу з посиланням до нащадків. Фото – vk.com

Ініціативна група гребінківців вирішила відзначити 25-й День незалежності України закладенням часової капсули, або капсули з посланням до нащадків.

Такі послання призначені для майбутніх поколінь, щоб вони побачили і відчули пульс нашого сьогоднішнього життя, наші успіхи і невдачі, наші мрії і сподівання, – йдеться на сайті Гребінківської міськради.

Планують відкрити капсулу через 25 років, до 50-ї річниці незалежності. Поки що учасники ініціативної групи уточнюють місце та час закладення капсули та працюють над змістом послання до нащадків. Планують помістити в неї відео, фото та друковані повідомлення про основні факти життя міста та району за 25 років незалежності.

До теми – На Полтавщині відзначатимуть 25-річчя незалежності України: обласні заходи

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter