На Полтавщині знову затримали хабарника

Новини
Таня Цирульник24 січня 2015 о 08:301664 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині знову затримали хабарника
Цього разу на гарячому впіймали полковника податкової міліції. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук Арсен Аваков.

На Полтавщині знову затримали хабарникаФото зі сторінки Арсена Авакова у Facebook

Як повідомляє міністр внутрішніх справ України, за отримання хабара у розмірі 500 тисяч гривень працівники МВС арештували Бурлаченка Володимира Олександровича, заступника Кременчуцької державної податкової інспекції Полтавської області.

– Цей персонаж вимагав і отримав хабар від приватного підприємства за закриття кримінальної справи про несплату податків. Затримано Бурлаченка «на гарячому» у власному службовому кабінеті. Слідчі дії тривають…Товариші хабарники, отримуючи свої брудні гроші, знайте – ми створили великий обєм мічених коштів спеціально для вас. Долари, гривні, євро. Спеціальні групи їдуть до вас з цими грошима по липких схемах, до яких ви звикли. Людино, якщо з тебе вимагають хабар – не будь слабким – прояви свою громадянську позицію – заяви про це і покарай хабарника з нашою допомогою. Не мирись з хабарниками. Кожне таке затримання – крок у нормальну економіку, нормальні правові відносини, – пише на своїй сторінці у соцмережах Арсен Аваков.

Нагадаємо, що нещодавно на Полтавщині працівники СБУ затримала начальника Кременчуцького МРЕВ за хабар. Ще раніше за хабар затримали та випустили під заставу начальника ДАІ області.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter