На раді майдану вирішили, хто очолить ОДТРК «Лтава»

Новини
Таня Цирульник22 березня 2014 о 09:0023181 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На раді майдану вирішили, хто очолить ОДТРК «Лтава»
Вчора на раді майдану розглядали питання про необхідність зміни керівника державної телерадіокомпанії.

Хто очолить ОДТРК "Лтава" вирішить Держкомтелерадіо України

На засіданні, яке проходило у прес-центрі ВО «Батьківщина», розглянули 2 кандидатури:

- Людмила Кучеренко, Президент Полтавського обласного медіа-клубу, помічник народного депутата Юрія Бублика.

- Євген Лопушинський, помічник народного депутата Валерія Головка, у минулому – журналіст ОДТРК «Лтава», прес-секретар екс-губернатора Валерія Асадчева.

Обидва кандидати – активні учасники полтавського євромайдану. 29-річний Євген Лопушинський запам’ятався як один з його постійних ведучих. Зокрема, саме він – серед тих, хто закликав полтавців не піддаватися на провокації та не дав спалити прапор ГО«Український вибір». 54-річна Людмила Кучеренко відома в першу чергу своєю правозахисною діяльністю.

Практично одноголосно рада майдану підтримала кандидатуру Євгена Лопушинського, за Людмилу Кучеренко не проголосував ніхто, одна людина утрималася.

Затверджену на раді майдану кандидатуру до Держкомтелерадіо України на розгляд представить нинішній очільник області – Віктор Бугайчук.

Між тим, «Коло» має інформацію, що свою точку зору з приводу керівника уже висловив і колектив ОДТРК «Лтава», який налічує близько 200 працівників. Зокрема, до Держкомтелерадіо України уже надіслали колективне звернення за підписом усіх працівників компанії з проханням залишити на посаді нинішнього керівника, 66-річного Миколу Ляпаненка.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter