Нового прокурора Полтавської області представили колективу: цікаві факти біографії

Новини
Юлія Обелець31 березня 2014 о 16:332135 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Нового прокурора Полтавської області представили колективу: цікаві факти біографії
Сьогодні, 31 березня, заступник генепрокурора України Михайло Гаврилюк представив колективу прокуратури Полтавської області нового керівника – Олександра Закорецького.

Нового прокурора Полтавської області представили колективу і дали перші завданняФото з сайту Прокуратури Полтавської області

Нагадаємо, що 30 березня на Народному віче нового прокурора познайомили з жителями міста

– Під час представлення Михайло Гаврилюк наголосив на першочергових завданнях, які поставлені сьогодні перед органами прокуратури Генеральною прокуратурою України. Це, зокрема, скоординована діяльність усієї правоохоронної системи для збереження законності та правопорядку, посилення протидії корупції, забезпечення додержання конституційних прав і свобод громадян, – йдеться у повідомленні обласної прокуратури.

Захід відвідали голова Полтавської обласної державної адміністрації Віктор Бугайчук, голова Полтавської обласної ради Петро Ворона та керівники правоохоронних органів регіону.

З біографії:

Про інтереси та захоплення Олександра Віталійовича знаходимо в літописах випускників Національної юракадемії України імені Я. Мудрого.

У студентські роки брав активну участь у всіх змаганнях із дзюдо. Працював у літньому будівельному загоні з будівництва рейкового полотна для трамвайної лінії.

У вільний час Олександр Віталійович любить подорожувати, грати у футбол, волейбол, кататися на ковзанах, постійно читає спеціальну літературу, але найбільше полюбляє полювання, особливо на качок та дикого кабана.

Зі своєю дружиною познайомився в прокуратурі Полтавської області, де проходив практику. Вона також закінчила в 1995 р. судово-прокурорський факультет Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого. У цьому ж виші здобуває освіту на прокурорському факультеті навчається рідна племінниця.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter