Очільник Пенсійного фонду Полтавщини прокоментував повернення права жінкам йти на пенсію в 55

Новини
Юлія Обелець14 січня 2015 о 18:001673 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Очільник Пенсійного фонду Полтавщини прокоментував повернення права жінкам йти на пенсію в 55
Валерій Руденко вважає, що жінки на пенсію повинні йти в більш молодшому віці, й не на них слід економити.

Очільник Пенсійного фонду Полтавщини прокоментував повернення права жінкам йти на пенсію в 55Валерій Руденко– Вважаю, що це не піар. Спрацював здоровий глузд, – так оцінив рішення парламенту Валерій Руденко. – Піар був, коли дітям війни пообіцяли 30% від мінімальної пенсії, знаючи, що в державі немає жодного фінансового ресурсу. Жінки повинні залишатись молодими. Вони не стануть чинником пенсійної катастрофи. Ми у цьому переконались ще раніше. Коли 2011 року підвищили пенсійний вік, я так само палко говорив, що цей захід вимушений. Коли жінки почали виходити на пенсію у більш пізньому віці, ми не помітили збагачення пенсійного фонду. Ми на них майже нічого не зекономили, а втратили більше в політичному, моральному, соціальному та гендерному плані.

Нагадаємо, що з 2015 року жінки не могли йти на пенсію раніше 57,5 років, і щороку граничний вік повинен був збільшуватись на півроку. Тобто 2016 року – уже в 58. Та сьогодні нардепи дозволи жінкам йти на пенсію в 55.

До речі, на Полтавщині оподаткують близько 20 тисяч пенсій

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter