Полтавщина створює НЗ через неоголошену війну

Новини
Надія Труш28 січня 2015 о 10:381672 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавщина створює НЗ через неоголошену війну
До 1 лютого у кожному районі області і в містах повинні сформувати свій недоторканний запас.

Влада на місцях повинна визначитися, скільки продуктів харчування, медикаментів, теплого одягу, будівельних та пально-мастильних матеріалів потрібно, цитують очільника Полтавської області Валерія Головка на сайті облдержадміністрації.

– Це вимога Кабміну, яку озвучив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, – сказав Головко. – Кабмін прийняв рішення про запровадження режиму надзвичайної ситуації на території Донецької і Луганської областей та підвищити рівень до повної готовності на всій території України.

Формуватимуться запаси коштом місцевих бюджетів, область теж допоможе грошима. Виділятимуть фінанси на НЗ в регіонах і з державного бюджету.

За словами Валерія Головка, частина необхідних продуктів в полтавському резерві вже є, але їх потрібно перевірити і суттєво збільшити запаси. Наскільки – не говорить.

До теми

Мамай збере нараду щодо заходів з оборони Полтави. Щоправда, спершу мер Полтави повідомив громадськість обласного центру не про необхідність засобів оборони міста, а про власні проблеми. Нагадаємо, Мамай стверджує, що суддя вимагала у нього хабар за закриття справи.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter