Олександр Мамай збере нараду щодо заходів з оборони Полтави

Новини
Юлія Обелець26 січня 2015 о 13:091529 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олександр Мамай збере нараду щодо заходів з оборони Полтави
Міський голова Полтави розповів про заплановані заходи щодо оборони міста.

Олександр Мамай збере нараду щодо заходів з оборони ПолтавиОлександр Мамай збере нараду щодо заходів з оборони Полтави. Фото poltava.to

Зі слів Олександра Федоровича, він збирається вже сьогодні, 26 січня, провести нараду з силовиками. І в черговий раз закликав полтавців самостійно подбати про своє сховище у разі наступу терористів.

Нагадаємо, що сьогодні очільник духовної столиці України зібрав ЗМІ, аби зробити заяву. Він повідомив, що суддя Гольник вимагала від нього хабар за закриття справи. Під час цієї заяви журналісти і запитали міського голову про додаткові заходи оборони Полтави, зважаючі на теракт в Маріуполі. Ось що на це відповів Олександр Мамай:

– Я хочу сьогодні після обіду зібрати нараду з цього приводу. Вважаю, що ми повинні робити все не після того, як відбулось, а йти на попередження. Хочу особисто поспілкуватись керівництвом управлінь СБУ та МВС в місті Полтави.

На питання, які в Полтаві бомбосховища знаходяться а належному стані, він в черговий раз повторив:

– Є така гарна приказка про спасіння потопаючого. Тож користуючись нагодою, закликаю всіх мешканців населення, які проживають в 5-поверхових чи 9-поверхових будинках, зробити суботники і повністю вичистити всі підвальні приміщення. Це найголовніше. На сьогодні в нас є бомбосховища лише на великих підприємствах, на жаль чи на щастя, ці підприємства не працюють. Тому їх бомбосховища можуть використати люди, які проживають поруч.

Кількість таких бомбосховищ Олександр Мамай не назвав. При цьому зауважив, що десь четверту частину громадян Полтави зможуть заховати у бомбосховищах.

– Але ніколи в житті ні при якій війні бомбосховищ не вистачало на всіх ,– додав він. – Бачите, що відбувається на Сході країни. Дуже прикро все це. Та яка б війна не була, вона закінчується за столом перемовин. Тож маю надію, що вистачить розуму і керівництву Російської Федерації, і керівництву нашої держави, знайти компроміс і домовитись, щоб як мінімум не проливалась людська кров.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter