Полтавська міліція відправиться на підмогу луганській

Новини
Ольга Матвієнко3 травня 2014 о 11:3625055 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська міліція відправиться на підмогу луганській
Полтавські правоохоронці в Луганську охоронятимуть громадський порядок та стратегічні об’єкти.

Полтавська міліція відправиться на підмогу луганськійПолтавські міліціонери відправляться у Луганськ (mvs.gov.ua)

Загін із числа міліціонерів Державної служби охорони Полтавщини сформували за наказом начальника УМВС області Івана Корсуна, повідомили у прес-службі управління.

– Сьогодні міліціонери повинні злагоджено та професійно виконувати поставлені задачі, бути вірними Присязі працівників ОВС та з честю стояти на захисті інтересів українського народу й не допустити провокацій, захоплень стратегічних об’єктів. Закликаю вас підтримувати один одного, діяти злагоджено та зробити все можливе, аби гідно захистити нашу державу– зазначив Сергій Альошкін, заступник начальника УМВС у Полтавській області. Він особисто провів інструктаж правоохоронців, які відправляться в Луганськ.

Нагадаємо, що ще один підрозділ працівників полтавської міліції раніше відправився до Харкова. У Полтаві міліція просить повідомляти про імовірні антигромадські акції.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter