Полтавські рятувальники зустріли біженців зі Сходу

Новини
Наталія Сіробаб14 серпня 2014 о 18:012290 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські рятувальники зустріли біженців зі Сходу
14 серпня о 7.30 потягом №6651 сполученням «Лозова –Полтава» до станції «Полтава-Південна» прибула велика кількість вимушених переселенців.

Полтавські рятувальники зустріли біженців зі СходуФото з сайту poltava.mns.gov.ua (3 шт.)

О 8-й годині терміново зібрали регіональний штаб під керівництвом його голови – першого заступника Полтавської ОДА Олега Пругла – для того, щоб забезпечити гідну зустріч та надання допомоги біженцям, йдеться на сайті poltava.mns.gov.ua. На залізничну станцію «Полтава-Південна» направили рятувальників, працівників Швидкої медичної допомоги, міліції, обласного контактного центру, Департаменту праці та соціального захисту населення Полтавської обласної державної адміністрації, Департаменту житлово-комунального господарства Полтавської ОДА, Полтавського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.


Полтавські рятувальники зустріли біженців зі Сходу

Голова регіонального штабу Олег Пругло та виконувач обов’язків начальника Управління ДСНС України у Полтавській області Сергій Фірсов на залізничній станції «Полтава-Південна» займалися проблемними питаннями переселенців та координували дії з надання допомоги.

Полтавські рятувальники зустріли біженців зі Сходу

У зв’язку з тим, що у Полтавській області вже відсутні місця для тимчасового розміщення переселенців, вирішили перенаправити громадян до Київської, Вінницької та інших областей, скоординувавши рух пасажирських потягів. Працівники психологічної служби Управління ДСНС України у Полтавській області надали кваліфіковану допомогу вимушеним переселенцям. Під час спілкування вирішили залишити чотирьох громадян у Полтаві, розмістивши їх у родичів та запропонувавши працевлаштування.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter