Полтавці вчергове пікетували міську раду. Фоторепортаж

Новини
Олег Апостолов31 січня 2015 о 16:142096 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці вчергове пікетували міську раду. Фоторепортаж
Мітингувальники зайшли до адмінбудівлі та розмістилися у сесійній залі.

Сьогодні, 31 січня, полтавці пікетували міську раду у зв’язу з тим, що депутати не підтримали рішення визнати Росію державою-агресором, а «ДНР» і «ЛНР» – терористичними організаціями.

У акції взяли участь депутати міськради Олександр Артеменко, Олександр Шамота, Любов Шайдур, Олексій Горик та народний депутат Сергій Каплін. Нардеп виступив перед людьми та назвав учорашнє рішення міськради ганебним. Каплін закликав мітингувальників перейти до приміщення міськради.

Основна вимога протестувальників – скликання позачергової сесії міської ради та прийняття рішення щодо визнання Росії країною-агресором.

Крім того, сьогодні стало відомо, що міський голова Полтави Олександр Мамай видав розпорядження про зупинення рішення щодо не прийняття рішення «Про підтримку звернення Верховної Ради до Організації Об'єднаних Націй та інших міжнародних інституцій про визнання Російської Федерації державою-агресором, а так звані ДНР і ЛНР – терористичними організаціями».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter