Голова Полтавської ОДА Бугайчук заявив про складання повноважень. Подробиці (оновлено)

Новини
Надія Труш12 листопада 2014 о 13:0629232 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Голова Полтавської ОДА Бугайчук заявив про складання повноважень. Подробиці (оновлено)
Віктор Бугайчук повідомив про складання своїх повноважень та розповів, чому "Свобода" не пройшла у Верховну Раду.

Голова Полтавської ОДА Бугайчук заявив про складання повноважень. ПодробиціВіктор Бугайчук

Про це він заявив на прес-конференції, яка відбувається у приміщенні облдержадміністрації. На місці події знаходиться наш журналіст Юлія Обелець.

Керівник області показав журналістам свою заяву.

Крім голови облдержадміністрації, заяви про складання повноважень написали 6 голів РДА (Кобеляцької, Семенівської, Чорнухинської, Зіньківської, Чутівської та Шишацької райдержадміністрацій) .Зі слів Бугайчука, заяву напише і його заступник, однопартієць Роман Чабановський.

Нагадаємо, Бугайчука, члена ВО «Свобода», призначили на посаду очільника Полтавської області 2 березня цього року. До того він був відомий більше як власник заводу та депутат Кременчуцької міськради.

Сьогодні, 12 листопада, стало відомо, що члени «Свободи», які входять до складу Кабміну, а також голови обласних і районних адміністрацій після оголошення результатів позачергових виборів в Раду, склали свої повноваження.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр України Олександр Сич, його слова цитує ТСН. Нагадаємо, за результатами позачергових виборів до парламенту 26 жовтня, «Свобода» не подолала 5% бар'єр.

Те, що «Свобода» не пройшла, Бугайчук називає спеціально створеною акцією.

– Попереду місцеві вибори. Проаналізувавши помилки, «Свобода» повернеться, – сказав Бугайчук.

В той же час, члени уряду від ВО «Свобода», відповідно до законодавства, продовжать виконувати свої обов'язки до того періоду, поки не буде сформований новий склад Кабміну.

За словами Бугайчука, партія залишається. Вона нині єдина, яка має ідеологію. А до результатів виборів є чимало питань, передає слова Бугайчука наш журналіст.

Голова Полтавської ОДА Бугайчук заявив про складання повноважень. ПодробиціГолова Полтавської ОДА показує заяви про звільнення (свою та однопартійців, які займають керівні посади) Голова Полтавської ОДА Бугайчук заявив про складання повноважень. ПодробиціЗаява Бугайчука про звільнення

Нагадаємо, про звільнення Бугайчука уже говорили раніше.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter