Про що говорив Андрій Садовий у Полтаві. 10 цитат

Новини
Таня Цирульник19 жовтня 2014 о 15:002532 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Про що говорив Андрій Садовий у Полтаві. 10 цитат
18 жовтня до Полтави прибув мер Льовова.

Про що говорив Андрій Садовий у Полтаві. 10 цитат

На зустріч з полтавцями його супроводжував полтавський політик Антон Фалтинський.

Розмова тривали майже півтори години. Пропонуємо 10 цитат Андрія Садового.

1. Одружений. Жінка – Катерина. 5 дітей. 5 хлопців. З однією жінкою, то є важливо.

2. От я працюю міським головою. Якщо у місті проблема – хто крайній? Я крайній! А якщо у міністерстві проблема – хто крайній? Міністр! Якщо в уряді проблема хто крайній – Прем’єр. А у нас кругова порука – немає винних.

3. Чому захід нам не помагає? А чому вони мають нам помагати? У них є свої люди. Вони дивляться лиш, як на нас заробити. Кожна країна думає про те, як іншу використати.

4. Сьогодні мене журналіст місцевого телеканалу запитав: а чи буде у нас газ узимку? І це питають тут, у Полтаві, де газові родовища! Та Україна власного газу добуває 20 млрд. кубометрів, цього цілком достатньо і для населення, і для промисловості, за однієї умови – що будуть енергоощадні технології. Ми на 1 квадратний метр витрачаємо тепла у 2 рази більше, ніж чехи, словаки. Нас посадили на газову російській «голку», давали хабарі, щоб чиновники купували багато дорогого газу. І ми це робили. Хтось за це поніс відповідальність?

5. Скільки у Полтаві депутатів міської ради? 50? І це самі моральні й чесні люди міста? (Сміх). Для Полтави 20 депутатів буде достатньо, гадаю. Але цих достойних людей треба знайти , просити їх, щоб дали згоду балотуватися.

6. У лютому, коли людей у Києві на майдані почали убивати, у нас кілька тисяч львів’ян пройшли ходою по усіх райвідділах міліції. І усі повтікали: міліція, СБУ, прокуратура. Повтікали, бо знали, що поб’ють, і кожен знав, за що його будуть бити. Місто було взагалі без охорони 2 тижні. Я зібрав керівників підприємств, громадськість і ми – і ми почали самостійно патрулювати місто. За ці 2 тижні рівень злочинності упав у 2 рази. Тому вважаю, що хоча б громадську безпеку потрібно передати у підпорядкування міста. Але ж не хочуть! Бояться прецеденту.

7. За 8 років більше 6 тисяч студентів пройшли стажування у міській раді. Керівники секторів, відділів, департаментів у нашій міськраді – молоді хлопці й дівчата 23-25 років. У департаменті міського голови а це – контроль і аудит міста, внутрішня та міжнародна політика, промоція міста, працює 43 людини. Середній вік працівників – 26 років. Керівник департаменту – 26 років, почав працювати у нас стажером у 2007 році і за 6,5 років пройшов усі щаблі. Багато хто говорить: ні, вони не мають фаху, не можна. Ні, друзі, сьогодні діти дуже мудрі. Подивіться на дітей і згадайте, якими ви були. Діти дуже міняються, молоді люди неможливе роблять можливим разом з досвідченими спеціалістами, яких треба берегти.

8. У нас статистика – великий орган маніпуляції.

9. Обласні адміністрації можна уже позакривати – користі від них нуль. Тільки шкодять. Те саме стосуєтся райдержадміністраціям. Максимально повноважень – містам, районним радам, облраді, але критично зменшивши кількість депутатів. Бо це дуже дорого.

10. Я чужого ніколи не брав, все що маю, своїми руками і головою заробив. А олігархи – це ті, хто раптово став багатим, щось укравши у держави. Я у держави не крав. Я все створив з нуля.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter