У Полтаві «Шкарпетний батальйон» вже передає шкарпетки бійцям та запрошує волонтерів

Новини
Юлія Обелець9 вересня 2014 о 15:011663 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві «Шкарпетний батальйон» вже передає шкарпетки бійцям та запрошує волонтерів
Полтавці активно долучаються до лав «Шкарпетного батальйону». Вік бажаючих подбати про тепло військових різноманітний – від підлітків до пенсіонерів.

У Полтаві «Шкарпетний батальйон» активізував роботуУ Полтаві «Шкарпетний батальйон» активізував роботу. Фото ball.ucoz.net

У серпні про наміри забезпечити бійців АТО теплими шкарпетками заявили активісти разом з Полтавським батальйоном небайдужих. Редакція «Кола» вирішила поцікавитись як багато людей відгукнулось і вирішило приєднатись до батальйону.

– Постійно приймаємо дзвінки, – розповідає пані Ірина, координатор. – Телефонують навіть ті, хто має кольорові нитки. Ми їм не відмовляємо, хоча для військових потрібні шкарпетки темних відтінків. Якщо не нашим захисникам, то у будинок пристарілих віддамо – їм теж потрібно. До речі, ми звернулись у навчальні заклади міста - тепер активізувались педагоги та діти. Останні в’яжуть як на уроках праці, так і вдома. Подали нам цікаву ідею – аби дівчата-старшокласниці до зв’язаних ними шкарпеток додавали солдатам листи. Мої бабуся й дідусь саме так і познайомились під час Великої Вітчизняної війни.

Приносити шкарпетки чи нитки можна до Свято-Успенського собору чи на ТРК «Лтаву» Наталії Святцевій. Цілодобово готові приймати такі речі в Інституті післядипломної освіти (Жовтнева, 64ж, зупинка «Школа№5»). Окрім того, координатори батальйону готові забрати самостійно шкарпетки у тих, хто не може самостійно доставити. При чому з усіх кутків області. Шкарпетки в зону АТО передають по кілька разів на тиждень разом з рештою речей, які збирають чи купують волонтери.

Довідково: контактний телефон «Шкарпетного батальйону» 099 965 39 20 (Ірина).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter