ВР може поставити крапку у нерегульованих відключеннях світла

Новини
Юлія Обелець22 грудня 2014 о 11:48943 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ВР може поставити крапку у нерегульованих відключеннях світла
Верховна Рада зможе врегулювати відключення електроенергії в Україні, зокрема, заборонити застосовувати графіки відключення світла (крім аварійних) в регіонах більше, аніж на 2 години.

ВР може поставити крапку у нерегульованих відключеннях світлаВР може поставити крапку у нерегульованих відключеннях світла. Фото news.vse42.ru

Відповідний Проект Постанови № 1490 «Про заборону відключення електроенергії в регіонах України» нині розглядають Комітети Верховної ради, – пише Україна комунальна.

– Відключення електроенергії в регіонах України досі тривають, що призводить до значних незручностей для населення. Крім того, в сільській місцевості відключення тривають по 6-8 годин на добу, що принижує населення та ускладнює догляд за домашнім господарством. Саме тому, проектом пропонується обмежити тривалість відключень до 2 годин на добу, – йдеться в пояснювальній записці до Проекту Постанови.

Окрім того, документом передбачено порекомендувати НЕК «Укренерго» та регіональним обленерго в обов’язковому порядку розміщувати оголошення про графіки відключень електроенергії в місцевих друкованих засобах масової інформації.

Нагадаємо, про це йшла мова і на сесії облради 19 грудня

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter