До 100-ліття полтавського педуніверситету випустили марку та книги: про підготовку

Освіта
Юлія Обелець7 жовтня 2014 о 16:361665 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 До 100-ліття полтавського педуніверситету випустили марку та книги: про підготовку
7 жовтня у МОН говорили про підготовку проведення заходів до 100-річчя з часу заснування Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г.Короленка.

До 100-ліття полтавського педуніверситету випустили марку та книгиПолтавський державний університет імені Короленка. Фото histpol.pl.ua

Заступник Міністра зазначив, що на рівні Міністерства вже вирішено питання з нагородженням колективу університету, а також його окремих представників.

До слова, днями до 100-річчя ПНПУ імені В. Г. Короленка міська влада вручила закладу 50 тисяч гривень

Ректор Микола Степаненко зауважив, що чіткий план дій з нагоди відзначення ювілею вже розроблено:

– Серед переліку обов’язкових до виконання заходів організаційно-виховна, видавнича робота, загальне покращення матеріальної бази університету. Проекти, виконання яких контролювали особисто, зреалізовані. Зокрема, видали книги «100-літня історія» та «Подих 100-літньої історії». Там зафіксовано усі зміни, які відбувалися протягом часу існування навчального закладу, – цитують Миколу Івановича на сайті МОН.

До 100-ліття полтавського педуніверситету випустили марку та книги: про підготовкуМикола Степаненко та Роман Чабановський. Фото з сайту МОН

За словами ректора, педагогічний університет організував власний документальний проект, який презентують на урочистостях, а згодом його елементи зможуть використати для створення повноцінного фільму, що передбачено постановою Верховної Ради, але поки що не реалізовано. Над втіленням проекту мають працювати Державний комітет телебачення і радіомовлення України спільно з Полтавською обласною державною адміністрацією.

Долучилося до урочистостей і Державне підприємство «Укрпошта». Як і передбачалося, створили поштову марку та набір листівок, присвячених 100-річчю з часу заснування вишу. Роботи презентують на урочистостях.

Микола Степаненко повідомив, що святкування відбудеться 10 жовтня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter