На Полтавщині збудують нову школу

Освіта
Юлія Обелець30 серпня 2015 о 16:371854 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині збудують нову школу
До кінця 2015 року обіцяють побудувати нові школи в кількох областях України, серед них – Полтавська.

На Полтавщині збудують нову школуНа Полтавщині збудують нову школу. Фото partizan.klasna.com

Нещодавно в Міносвіти повідомили про будівництво нових шкіл в кількох регіонах України.

– Дві школи у Києві, три школи у Київській області, по одній в Полтавській і Тернопільській областях і до кінця року чотири школи у Львівській області, – цитують на Урядовому порталі міністра Сергія Квіта.

Очільник Департаменту освіти Полтавщини розповів, що нову школу можна буде побачити в Кременчуці.

– Збираються будувати школу І ступеня, якщо не помиляюсь, в Кременчуці, – відповів Євгеній Ленський. – А ще плануємо в Новосанжарському районі відбудувати одну школу. Ми не будемо поки що розкривати всі секрети, оскільки чекаємо нового закону про освіту.

Також директор Департаменту зауважив, що цього року на Полтавщині, за рішенням місцевих (сільських чи селищних) рад закрили 3-и навчальних заклади, ще по 3-м – питання на стадії вирішення. Окрім того, 1-а школа призупинила діяльність та 10-ть реорганізували, тобто знизили ступінь.

Нагадаємо, Євгеній Ленський став гостем студії ГромадськогоТБ.Полтава, де розповів про новинки освіти та біографічні цікавинки ствого життя

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter