Урядовці знову збирались щодо питання фінансування закладів професійно-технічної освіти

Освіта
Юлія Обелець20 квітня 2016 о 08:51967 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Урядовці знову збирались щодо питання фінансування закладів професійно-технічної освіти
У Кабміні обговорили подальші дії із закладами ПТО.

Урядовці знову збирались через питання фінансування закладів професійно-технічної освітиУрядовці знову збирались через питання фінансування закладів професійно-технічної освіти. Фото – gazeta.zn.ua

19 квітня 2016 року в Будинку Уряду під головуванням Віце-прем’єр-міністра України В’ячеслава Кириленка відбулася нарада з питань фінансування у 2016 році підготовки робітничих кадрів у професійно-технічних навчальних закладах. Про це йдеться на Урядовому порталі.

Під час зібрання наголосили на необхідності забезпечення до кінця 2016 року проведення інвентаризації майна та виготовлення документів на право власності майна і земельних ділянок професійно-технічних навчальних закладів.

Нагадаємо, на Полтавщині планують реорганізувати професійно-технічні заклади освіти

Також вирішили, що МОН разом з Мінфіном, Мінекономрозвитку, Мінсоцполітики за участю зацікавлених органів влади проведе нараду з питань формування замовлення на підготовку робітничих кадрів у професійно-технічних навчальних закладах на 2016/2017 навчальний рік та удосконалення механізму фінансування професійно-технічної освіти.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter