Юрій Бублик: я агітую проти Андрія Матковського

Політика
Андрій Іванов9 листопада 2015 о 13:302437 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Юрій Бублик: я агітую проти Андрія Матковського
​На сьогоднішній прес-конференції нардеп заявив, що «Свобода» не підтримує жодного кандидата на посаду міського голови Полтави, проте він як громадянин України агітує проти Матковського.

БубликФото: Андрія Іванова

Він підкреслив, що вже не є учасником виборчих перегонів, а залишається депутатом Верховної Ради.

- Ми маємо двох одіозних кандидатів, які застосовували технології з підкупом виборців, - сказав нардеп – У зв’язку з цим я подав депутатський запит, щоб працівники міліції були готові для другого туру і перешкоджали випадкам підкупів. Чекаю на реакцію генпрокуратури та МВС на належну реакцію моїх запитів. Міліція, за словами нардепа, не допомагала у викритті підкупів.

- Коли ми повідомляли про випадки підкупів, міліція не поспішала реагувати, - сказав Юрій Бублик. – Тому на другому турі мерських виборів мобільні групи «Свободи» будуть реагувати на подібні порушення, адже це є кримінальним правопорушенням.

Один із кандидатів, а саме Андрій Матковський, на думку Юрія Бублика, має підтримку влади. Адже його «піарили» у робочий час Валерій Головко, голова Полтавської ОДА та Андрій Пісоцький, його заступник.

«Свобода» не підтримує жодного кандидата, але пан Бублик сказав, що не має морального права не агітувати проти Андрія Матковського. Юрій Бублик, сказав, що, як громадянин України має право у встановлені терміни агітувати проти прибічника «руського міра» Андрія Матковського.

- Якщо переможе Матковський – це буде свято для Путіна, адже дорога на Київ відкрита, - підсумував Юрій Бублик.

Хто б не переміг - представники ВО "Свобода" контролюватимуть дії керівника міста.

Читайте також: Головний ветеринар Полтавщини: «Африканська чума свиней всерйоз і надовго»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter