Хто фінансує кампанію Лева Жиденка?

Вибори-2015
Таня Цирульник1 вересня 2015 о 20:0056357 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Хто фінансує кампанію Лева Жиденка?
Сьогодні на своїй сторінці у «Фейсбуці» Анна Кукоба, донька екс-мера Полтави, оприлюднила інформацію щодо ймовірних донорів політичної кампанії Лева Жиденка.

Хто фінансує кампанію Лева Жиденка?

Вона опублікувала пост наступного змісту:

– Найбільш «небайдуже» Анна ставиться до Лева Жиденка, який нечесно використав ім’я Анатолія Кукоби у своїй передвиборчій кампанії. Особливо сумно, коли Аня дізналася, що передвиборчу кампанію Жиденка спонсорує її знайомий Ігор Стефанишин: «Мама Ігоря Стефанишина була нашим класним керівником у школі.. На жаль, цьогоріч вона померла… Думаю, Ігорю теж було б неприємно, якби ім’я його покійної мами використовували люди задля своєї мети та «примазувалися» ті, хто не має до неї жодного відношення».

Журналісти «Кола» взяли коментар з приводу цієї заяви в Ігоря Стефанишина, директора ТОВ БК «Укрбурсервіс».

Хто фінансує кампанію Лева Жиденка?Сергій Панчук, гендиректор «КУБ-Газ», Ігор Стефанишин, директор бурової компанії «Укрбурсервис» і посол Канади в Україні Роман Ващук. Фото з nefterynok.info

– Ви справді фінансуєте передвиборчу кампанію Лева Жиденка?

– Так. Я допомагаю йому в міру своїх можливостей. Знаю Лева більше 10 років. Тому, коли він вирішив поборотися за крісло міського голови і звернувся до мене, я, не вагаючись, підтримав його. Із того часу жодного разу не пошкодував про це рішення. Я знаю Лева як одного з кращих менеджерів не лише Полтави, а й України. Тому вважаю, що більш корисного і відданого Полтаві міського голови найближчим часом не буде.

– А Лев буде балотуватися на мера?

– Звісно, буде. Гадаю, з його інтелектуальним і моральним потенціалом цього просто не може не відбутися. Принаймні всі, хто його підтримує, наполягають на тому, щоб Лев балотувався.

– Який у Вас бізнес?

– Я маю бурову компанію, що проводить бурові роботи у межах Полтавської та Харківської області.

– Ви маєте свердловини?

– Вісім років тому я брав участь у спільній діяльності. Але з появою міністра Ставицького моя частка у спільній діяльності була відібрана на його користь. Наразі я не маю жодної свердловини, ми проводимо виключно бурові роботи і здаємо їх замовнику. Наша компанія володіє сімома надсучасними буровими установками і вважається однією з найпотужніших бурових компаній в Україні. У компанії працює близько 400 працівників.

– Анна Кукоба стверджує, що Ваша мати була її класним керівником, це правда?

– Так, я Аню знаю ще зі шкільних років. Ми не спілкувалися, але я від мами чув тільки схвальні відгуки про цю дівчинку. Вона гарно вчилася і була однією з улюблениць мами. Не тому, що вона донька мера, а тому що вона справді достойна таких відгуків.

– Як Ви ставитеся до того, що вона використовує прізвище Вашої матері у політичній боротьбі?

– Моя покійна мама, на щастя, не мала жодного стосунку до політики. Вона передусім цінувала людські моральні якості. Вважаю, що мама була б не проти, якби на неї посилалися, як на вчителя у житті, тим самим вона залишається у пам’яті своїх учнів і тих, хто її знав.