На посаду мера Кременчука претендуватиме активістка, яка вимагала прибрати пам’ятник Бабаєву

Вибори-2015
Надія Труш13 вересня 2015 о 11:202995 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На посаду мера Кременчука претендуватиме активістка, яка вимагала прибрати пам’ятник Бабаєву
Оксана Піддубна йтиме на вибори міського голови Кременчука від партії "Укроп".

На посаду мера Кременчука претендуватиме активістка, яка вимагала прибрати пам’ятник БабаєвуНа посаду мера Кременчука претендуватиме активістка, яка вимагала прибрати пам’ятник Бабаєву. Фото telegraf.in.ua

Депутат Автозаводської райради є обличчям кременчуцької організації партії «Укроп».

Рішення про висування кандидатури Піддубної було прийнято на з’ізді партії 12 вересня. Інформацію підтвердили в полтавській прес-службі партії "Укроп".

Жінка відома у Кременчуці не лише як депутат, а й як громадська діячка. Зокрема, як противниця пам'ятника Олегу Бабаєву, вбитому екс-меру.

Минулого року балотувалася на парламентських виборах від "Самопомічі".

Довідково: Піддубна Оксана Миколаївна - депутат Автозаводської районної ради VI
скликання Кременчука. 36 років. Заміжня, виховує доньку. Чоловік, Олександр Піддубний Олександр – начальник бюро договорів управління закупівель і маркетингу ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод». За освітою економіст.

Трудова діяльність:

  • ПАТ «Зовнішньоторговельна фірма «КрАЗ»: лютий 2006 р. і по цей час – помічник генерального директора, спеціаліст зі зв’язків з громадськістю;
  • ВАТ «ВТФ «Кременчукмеблі»: травень 2001 р. - лютий 2006 р. - заступник начальника відділу продаж, економіст відділу збуту;
  • ВАТ «Кременчукпромзалтранс»: серпень 2000 р. – травень 2001 р. - інженер з маркетингу, інспектор по кадрах;
  • Кременчуцький державний політехнічний університет: з 2004 р. по цей час - рецензент на факультеті управління (за сумісництвом).

Досвід роботи у виборних органах

  • 18 серпня 2014 року обрана секретарем Громадської ради при КМВ УМВС України в Полтавській обл. представниками 22-х громадських організацій.
  • З листопада 2010 р. і по цей час - депутат Автозаводської районної ради VI скликання м. Кременчука Полтавської області. З того ж часу - секретар комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Автозаводської райради м. Кременчука.
  • З серпня 2010 року до травня 2014 року була членом партії «Батьківщина». Вийшла в зв’язку з розбіжністю поглядів відносно прийняття рішень на сесіях та в зв’язку з тим, що не поділяла поглядів однопартійців щодо співпрацювання та домовленостей між членами партії «Батьківщина» з членами Партії Регіонів (на рівні Кременчука).
  • 2006 р. - пройшла стажування в Управлінні державного протоколу Міністерства закордонних справ України.

А от щодо кандидата на крісло міського голови Полтави офіційної інформації немає, поки що нікого не висувають, запевнила Тетяна Глєбова, прес-секретар партії "Укроп" в Полтавській області.

Разом з тим уже відомі перші два кандидати на посаду мера. Це представник полтавського Євромайдану Ігор Окіпнюк та нардеп Юрій Бублик.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter