Опора: ЦВК зареєструвала нових кандидатів в окрузі 151

Політика
Надія Труш11 червня 2016 о 17:051659 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Опора: ЦВК зареєструвала нових кандидатів в окрузі 151
10 червня Центральна виборча комісії на засіданні проголосувала за реєстрацію нових кандидатів в народні депутати в виборчому окрузі №151, а також змінила двох членів ОВК.

Про це йдеться в постанові ЦВК від 10 червня, повідомляє прес-служба громадянської мережі Опора.

Серед зареєстрованих п’ятеро кандидатів представляють партії – Олександр Березнянський («Опозиційний блок»), Руслан Богдан («Батьківщина»), Віталій Богун («Україна славетна»), Руслан Ляшко («Радикальна партія Олега Ляшка») та Людмила Овчаренко («Відродження»). Ще п’ятеро йдуть на вибори шляхом самовисування – Григорій Дмитренко, Олександр Жалдак, Валентин Манько, Олександр Мигаль та Олексій Рябоконь.

Валерій Богун висунутий політичною партією «Україна славетна».

Опора: ЦВК зареєструвала нових кандидатів в окрузі 151

Опора: ЦВК зареєструвала нових кандидатів в окрузі 151

Григорій Дмитренко. Народився 25 жовтня 1957 року в селі Харсіки Чорнухинського району. Працює майстром виробничої дільниці в Чорнухинській філії ПАТ «Полтаваобленерго». Є членом «Комуністичної партії України». Йде на вибори як самовисуванець. На виборах народних депутатів в 2012 році балотувався в ВО 151 від «Комуністичної партії». В 2014 році йшов до Верховної Ради за партійним списком «Комуністичної партії» - №96. Жодного разу не пройшов. Також в 2015 році від політичної партії «Нова держава» балотувався до Полтавської обласної ради та Чорнухинської райради, але не пройшов.

Опора: ЦВК зареєструвала нових кандидатів в окрузі 151

Олександр Жалдак. Народився 7 березня 1947 року. Проживає в селі Засулля Лубенського району. Є співзасновником та керівником волонтерської організації БФ «Штаб сприяння руху «За єдину Україну». Не входить до складу жодної політичної сили. Самовисуванець.

В 2015 році на місцевих виборах балотувався до Лубенської районної ради від партії «УКРОП». Не пройшов.

Опора: ЦВК зареєструвала нових кандидатів в окрузі 151

Валентин Манько. Народився 29 січня 1981 року. Тимчасово не працює. Проживає в селі Журавлинка Васильківського району Дніпропетровської області. Безпартійний. Балотується на виборах шляхом самовисування. В 2014 році на виборах народних депутатів балотувався в якості самовисуванця в ВО 59 (Донецька область).


Олександр Мигаль. Народився 9 липня 1959 року. Займає посаду директора «Гадяцького вищого професійного аграрного училища». Безпартійний. До цього в виборах народних депутатів участі не брав.

Олексій Рябоконь. Народився 30 вересня 1961 року. Чинний Пирятинський міський голова. Є членом «Соціалістичної партії України». Самовисуванець. В 2012 році на виборах народних депутатів балотувався за партійними списками «Соціалістичної партії» - №16, але не пройшов. На місцевих виборах 2015 року був обраний міським головою Пирятина.

Слідкувати за темою проміжних виборів у 151 окрузі можна за цим посиланням.

До теми: Савченко приїздила до Лохвиці: ОПОРА виявила порушення в агітації за кандидата Руслана Богдана

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter