Порошенко ввів в дію рішення РНБО щодо мирного плану на Донбасі

Політика
Юлія Обелець21 червня 2014 о 08:291845 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Порошенко ввів в дію рішення РНБО щодо мирного плану на Донбасі
Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Порошенко ввів в дію рішення РНБО щодо реалізації мирного плану на ДонбасіПорошенко ввів в дію рішення РНБО щодо реалізації мирного плану на Донбасі. Фото crime.in.ua

Президент України Петро Порошенко підписав указ, згідно з яким ввів в дію рішення РНБО від 16 червня, яким Рада національної безпеки та оборони підтримала план президента з мирного врегулювання ситуації на Сході країни, - йдеться на ТСН.

Відповідний указ Порошенка розміщений на офіційному сайті прес-служби президента.

"Відповідно до статті 107 Конституції України постановляю: ввести в дію рішення РНБО України від 16 червня 2014 року "Про План Президента України з мирного врегулювання ситуації у східних регіонах України"; впровадити План Президента України з мирного врегулювання ситуації у східних регіонах України з 22.00 20 червня по 22.00 27 червня 2014 року; цей Указ набирає чинності з дня його опублікування", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Як вже раніше повідомлялося, у п'ятницю, 20 червня, о 22.00 українські силовики припинили вогонь, щоб реалізувати мирний план Порошенка.

До речі, Президент посмертно нагородив орденом загиблого в АТО полтавця

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter